+36304177429 info@datad.hu

Teljeskörű informatikai támogatás


IT eszközök beszerzése, forgalmazása, lízingbe adása

Cégünk kapcsolatban áll a hazai piac legnagyobb hardver forgalmazóival, mint a Lenovo, Fujitsu, HP és a Dell. A Microsoft parnerként, igény szerint hardvert és szoftvert is tudunk biztosítani cégének. Szoftverek értékesítése: vírusirtó szoftverek, operációs rendszerek, adatmentő és megsemmisítő szoftverek és további Microsoft termékek​.

A feleslegessé vált IT eszközöket igény szerint átvesszük

Cégünk a minősített adattörlést követően vételi ajánlatot tesz a feleslegessé vált számítástechnikai készülékekre.

Meglévő infrastruktúra új IT eszközökkel való kiegészítése

A meglévő IT infrastruktúrája bővítése során célunk, hogy pontosan azonosítsuk és integráljuk azokat az új hardver és szoftver komponenseket, amelyek nem csak technológiai szempontból felelnek meg a jelenlegi rendszerének, hanem támogatják a vállalat specifikus üzleti és műszaki követelményeit is. Ebben a folyamatban kulcsfontosságú a rendszer stabilitásának és skálázhatóságának biztosítása, miközben figyelembe vesszük az új technológiák integrációjának költséghatékonyságát és az üzemeltetési hatékonyságot.

Számítástechnikai eszközök bérbeadása

Az IT eszközök bérbeadása egy rugalmas és költséghatékony megoldás vállalkozások számára, amely lehetővé teszi a legújabb technológiák használatát anélkül, hogy jelentős kezdeti beruházást igényelne. Ez a megoldás különösen hasznos lehet olyan projektalapú munkák esetén, ahol az eszközök csak rövid távon szükségesek, vagy ha a vállalat próbálja minimalizálni a könyvelési eszközök értékét. A bérlési szerződések rugalmassága lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan reagáljanak a változó üzleti igényekre, például skálázhatják a hardver állományukat a vállalat növekedésével vagy az időszakos igények változásaival. Emellett az IT bérlet segíthet a vállalkozásoknak a technológiai elavulás kockázatának csökkentésében, mivel lehetőség nyílik a legfrissebb eszközök használatára anélkül, hogy hosszú távú kötelezettségeket vállalnának.

RollOut menedzsment

A Rollout projektmenedzsment egy komplex, átfogó szolgáltatás, amely a tervezéstől a végrehajtásig minden szükséges lépést magában foglal. Ebben a folyamatban a kulcs az ügyfél specifikus igényeinek megfelelően személyre szabott megoldások kialakítása. A projekt magában foglalhatja az új hardver- és szoftverkomponensek telepítését, a meglévő rendszerek frissítését, valamint a felhasználói képzést és támogatást. Mindezt úgy valósítjuk meg, hogy közben szorosan együttműködünk az ügyféllel, biztosítva a folyamat zökkenőmentességét és a határidők pontos betartását. Egy Rollout projekt sikeres végrehajtása nemcsak a technológiai átállást jelenti, hanem az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételét és a vállalati teljesítmény növelését is célozza.

Eszközök értékesítése a munkatársak részére

Az alkalmazotti vásárlási program lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a legutóbbi IT eszközök frissítése után a már nem használt, de még mindig értékes hardvereket kedvezményes áron kínálják fel saját munkatársaiknak. Ezt egy kifejezetten erre a célra létrehozott, jelszóval védett e-kereskedelmi platformon keresztül valósítjuk meg, amely biztosítja, hogy a kínálat kizárólag a vállalat alkalmazottai számára legyen elérhető. A vállalat dönt a termékek kínálatáról és az árazásról, lehetővé téve ezzel a munkatársak számára, hogy magas minőségű IT eszközöket szerezzenek be kedvező áron.

 

A Data Destroy Kft. által nyújtott logisztikai és ügyfél-támogatási szolgáltatások a következőkre terjednek ki:

 • Szállítás: Biztosítjuk az eszközök biztonságos szállítását a megadott otthoni vagy vállalati címre, szigorúan betartva a szállítási előírásokat és időkereteket.
 • Faktorálás: Professzionális pénzügyi kezelés és számlázás, amely a tranzakciók átláthatóságát és hatékonyságát biztosítja.
 • Technikai támogatás: Szakértői támogatás az eszközökkel kapcsolatos minden kérdésben és problémában.
 • Garancia: 30 napos azonnali csere garancia minden szállított eszközre, amely a hibátlan működést és a kiváló állapotot garantálja.
 • Minőségi szállítás: Csak hibátlan, tisztított állapotú, működőképes eszközöket szállítunk, szükség esetén előre telepített szoftverekkel.

A vállakozásának támogatását speciális szolgáltatásokkal támogatjuk:

 • Anyag-menedzsment: A szükséges IT eszközök teljes körű menedzsmentje, az optimalizált készletezéstől a logisztikáig.
 • Központi raktározás: Az újonnan beszerzett eszközök beszállítása és tárolása a központi raktárunkban.
 • Beviteli ellenőrzés: Az új eszközök gondos bevizsgálása és ellenőrzése a minőség biztosítása érdekében.
 • Személyre szabott konfiguráció: Az eszközök konfigurálása az Ön specifikus igényei szerint.
 • Opcionális kiegészítők biztosítása: Az Ön által megkövetelt kiegészítők és opciók beszerzése.
 • Rendszeregyesítés: A különböző IT egységek és csoportok összehangolása a vállalat egészében.
 • Asset tagging: A vagyonkezelési folyamat támogatása eszközazonosító címkékkel.
 • Szoftver migráció: A vállalat jelenlegi szoftvereinek zökkenőmentes áttelepítése az új hardver környezetre.