+36304177429 info@datad.hu

Használt IT eszközök felvásárlása


A feleslegessé vált IT eszközöket igény szerinti átvesszük.

Cégünk a minősített adattörlést követően vételi ajánlatot tesz a leselejtezett, feleslegessé vált számítástechnikai készülékekre.

Az adott eszközök értékét beszámítjuk az adattörlés, adatmegsemmisítés szolgáltatásunk árába, így akár teljesen díjmentesíteni lehet azt.

Migráció, surplus:

Piaci árakon átvesszük a felesleges, használt IT eszközöket, így akár tehermentesítheti az adatbiztonsági szolgáltatások költségeit.

Kiegészítés, új IT eszközök:

Szükség esetén kiegészítjük gépparkját kompatibilis hardverekkel, egyéb eszközökkel. Szinte minden hardvert újonnan beszerzünk, ügyfélbarát kondícióval. A világ összes upgrade gyártójának termékét biztosítani tudjuk önnek.

Win-Win – nyerő szituációk a gyakorlatból

  • Ha egy bank egy új projekt miatt IBM szervert vesz, de 6 hónap után a vezetőség a projekt megszüntetéséről dönt, a szállító nem veszi vissza a szervert. Korrekt piaci áron a Data Destroy megvásárolja a hardvereket.
  • Nagymennyiségű, gyárilag új laptopot kell rolloutozni. A tesztfázison a merevlemez hibásnak mutatkozik. Rövid időn belül hardverek ezreit kell pótolni. Cégünk elintézi a cserét, a hibás diszkeket korrekt piaci áron átveszi.
  • Outsourcing miatt egy egész részleget kell leinstallálni. Cégünk elvégzi a munkát, korrekt piaci áron átveszi a használható hardvereket.
  • Egy cég az installált gépeinek életét szeretné meghosszabbítani, ezért 300 hasonló kiépítésű notebookra van szüksége, amelyeket újonnan nem lehet beszerezni. Cégünk korrekt piaci áron beszerzi a gépeket.