+36304177429 info@datad.hu

IT újrahasznosítás


Realizáljuk minden, még használható komponens újra eladását, így lehetővé tesszük önnek a teljes tőke visszaszerzését és ezzel együtt az aktív környezetvédelmet is.

A nem értékesíthető vagy hibás készülékek megsemmisítésre kerülnek a törvényi előírásoknak megfelelően, a legkorszerűbb technológia használatával.

Természetesen a műveletről részletes, hiteles dokumentációt állítunk ki és adunk át önnek.

ÖKOLÓGIA

A gyors fejlődés miatt a még működőképes informatikai rendszerek kicserélődnek mielőtt használhatatlanná válnának.

A számítógép további használata néhány évvel meghosszabbítja működési ciklusát, így csökken a ressource-ok használata.

Az ön felesleges it eszközei javára válhatnak további felhasználóknak, hiszen tovább értékesíthető a gyengébb anyagiakkal rendelkezőknek, illetve a 3. Világ  tagországai számára részvételi lehetőséget nyújt a modern kommunikáció világában.

ÖKONÓMIA

Csökkentjük az it eszközök és szoftverek eladási költségeit és több financiális lehetőség jut az új fejlesztésekre.

Kiterjedt beszerzési forrásainknak köszönhetően kedvező világpiaci árakat és a gyors szállítást biztosítunk partnereinknek.

Hozzáféréssel rendelkezünk suplus felszerelésekhez és hibás diszpozíciókhoz is.

End of life (EOL) termékek beszerzésével meghosszabbítjuk a meglévő hardverek életét.

ELEKTRONIKAI HULLADÉK KEZELÉSE

A Data Destroy Kft. üzletpolitikája megköveteli az olyan adatmegsemmisítési technológia használatát, amely során az adathordozók megsemmisítése után keletkező elektronikai hulladék megfelel az érvényes WEEE Directive jelenlegi változatának (2012/19/EU, amit magyar jogszabály 2018. Január 1-től érvényesít) amivel elősegíti a Magyarországon előírt minimális e-hulladék begyűjtési és hasznosítási arányok teljesítését.

Az adathordozókban található nyomtatott huzalozású lapok és egyéb alkotó elemek feldolgozásának céljai a veszélyes anyagok környezetkímélő módon történő ártalmatlanítása és az újrafeldolgozható fémek hasznosítása.

A megsemmisítés során keletkezett hulladékot hulladékhasznosító partnerünkön keresztül a jogszabályoknak megfelelően újrahasznosítjuk.