NATO

A NATO ajánlja a Blancco megoldásait, melyek szerepelnek a NATO hivatalos katalógusában (Information Assurance Product Catalogue – NIAPC). A NATO-tagországok a szervezet ajánlása mellett használhatják a Blancco adattörlési megoldásait.

Common Criteria EOL 3+ (ISO15408)

A Common Criteria egy nemzetközileg elismert biztonsági tanúsítvány, melyet 26 különböző európai, ausztráliai, ázsiai és észak-amerikai kormány támogat. A Common Criteria a világ jelenlegi legelismertebb biztonsági tanúsítványa.

TÜV Süd

A TÜV Süd a Blancco Mobil Edition szoftverét ajánlja a következő platformokra: Android, BlackBerry, Symbian és Windows Mobile.

Communications-Electronics Security Group

Megoldásunkat az Egyesült Királyság Kormányának IT Biztonsági Csoportja az HMG Infosec Standard No. 5 minősítéssel látta el.

USA Department of Defense

A Blancco megfelel az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által ajánlott adattörlési megközelítésnek, mely minden szektor törlését írja elő a Nemzeti Ipari Biztonsági Programban.

Netherlands National Communication Security Agency

A Holland Biztonsági Szolgálat minősítette a Blancco megoldásait a Titkos besorolású adatok megsemmisítésére.

Swedish Armed Forces

A Blancco megoldásait minősítette a Svéd Fegyveres Erők szolgálata, mely meggyőződött arról, hogy a skandináv ügyfeleink az elérhető legjobb adattörlési megoldást választják, amikor a Blancco szoftvereit használják.

Central Information Systems Security Division

A Francia Nemzetvédelmi Hatóság minősítette és ajánlja a Blancco megoldásait az adattörlés területén.

Refurbished Information Technology Equipment Association

A Japán Informatikai Eszközök Újrahasznosításáért Egyesület minősítette a Blancco megoldásait, és adattörlésre ajánlja azokat.

The Polish Internal Security Agency

A Lengyel Belbiztonsági Szolgálat kizárólag a Blancco adattörlési megoldását minősítette a piacon elérhető szoftverek közül.

The Defence INFOSEC Product Co-Operation Group of the UK

Az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériumának szakértői testülete DAC/0019 tanúsítvánnyal minősítette a Blancco megoldásait.

The Norwegian National Security Authority

A Norvég Nemzetbiztonsági Hivatal jóváhagyta a Blancco megoldását a merevlemezek törlésére és újrahasznosítására.

National Security Agency

A Cseh Köztársaság Nemzetbiztonsági Hivatala a Blancco megoldását ajánlja a nemzeti titkosított információk megsemmisítésére.