+36304177429 info@datad.hu

Adathordozók minősített szoftveres törlése


Adatok törlése megbízhatóan és minősítetten számítógépekről, laptopokról, szerverekről, mobiltelefonokról, és egyéb adattároló eszközökről majdnem olyan fontos, ha nem fontosabb, mint azok telepítése. A Blancco szoftver törlési folyamata biztosítja, hogy az érzékeny adatok megfelelően és véglegesen eltávolításra kerüljenek, megakadályozva ezzel az adatok illetéktelen hozzáférését vagy helyreállítását.

A legfejlettebb adattörlési technológiánk kiterjedt biztonsági protokollokat alkalmaz, amelyek garantálják, hogy a törölt adatok semmilyen módon ne legyenek helyreállíthatóak. Ez különösen fontos olyan szektorok számára, mint a pénzügyi szolgáltatások, az egészségügy, vagy az állami intézmények, ahol az adatvédelem kritikus jelentőségű.

A Blancco új generációs rendszere megoldást nyújt a komplex hálózatok és a különböző eszközök adattörlési feladatainak menedzselésére. A rendszer képes integrálódni a meglévő IT-infrastruktúrával, lehetővé téve az adattörlési folyamatok egyszerű és hatékony kezelését. Ezen felül, a rendszer skálázhatósága miatt ideális választás minden méretű vállalkozás számára.

Európában piacvezető szoftveres adattörlési megoldásokat kínálunk: Blancco. Az így törölt adatokat semmilyen technológiával nem lehet visszaállítani, legyen szó akár merevlemezről, mobiltelefonról vagy bármely más adathordozó egységről. Ezáltal a Blancco szoftverek biztosítják a legmagasabb szintű adatbiztonságot és megfelelnek a szigorú nemzetközi adatvédelmi előírásoknak.

A Blancco megoldásai rendelkeznek a világon a legtöbb minősítéssel a szoftveres adattörlés területén, melynek következtében a nemzetbiztonsági szervezetek, a rendőrség, a pénzügyi szolgáltatók és a számítógép újrahasznosításával foglalkozó vállalatok első számú választása. Emellett a törlésről készült tanúsítványt minden biztonsági audit elfogadja, így biztosítva az ügyfelek számára a teljes jogi megfelelőséget és nyugalmat.

Mivel a törlés végeredménye tökéletes, így az eljárás lehetővé teszi az informatikai eszköz újraértékesítését, ezzel jelentősen csökkenti az amortizációs költségeket és elősegíti a fenntartható üzleti gyakorlatokat. Az újrahasznosítás mellett a megfelelő adattörlés hozzájárul a környezetvédelmi célok eléréséhez is, csökkentve az elektronikai hulladék mennyiségét.

Cégünk megoldást tud biztosítani minden cégméretre, technológiára és megfelel minden minősítési követelménynek. Legyen szó kisvállalkozásokról vagy nagyvállalatokról, a Blancco szoftverek testre szabhatók az egyedi igényeknek megfelelően.

Minősített adattörlés részletes dokumentációval együtt érkezik, amely tartalmazza az összes releváns információt a törölt adatokról és a törlési folyamatról, biztosítva ezzel az ügyfelek számára a maximális átláthatóságot és elszámoltathatóságot.

 

BLANCCO TÁJÉKOZTATÓ ANYAG

TÖRLÉSI JEGYZŐKÖNYV MINTA