MINŐSÍTETT SZOFTVERES ADATTÖRLÉS


ADATOK TÖRLÉSE MEGBÍZHATÓAN ÉS MINŐSÍTETTEN MUNKAÁLLOMÁSOKRÓL, NOTEBOOKOKRÓL, SZERVEREKRŐL, MOBILTELEFONOKRÓL, ÉS ADATTÁROLÓ KÖRNYEZETEKBŐL.

A LEGFEJLETTEBB ADATTÖRLÉS.

BLANCCO ÚJ GENERÁCIÓS RENDSZERE MEGOLDÁST NYÚJT A KOMPLEX HÁLÓZATOK ÉS A KÜLÖNBÖZŐ ESZKÖZÖK ADATTÖRLÉSI FELADATAINAK MENEDZSELÉSÉRE.

EURÓPÁBAN PIACVEZETŐ SZOFTVERES ADATTÖRLÉSI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK: BLANCCO. AZ ÍGY TÖRÖLT ADATOKAT SEMMILYEN TECHNOLÓGIÁVAL NEM LEHET VISSZAÁLLÍTANI, LEGYEN SZÓ AKÁR MEREVLEMEZRŐL, MOBILTELEFONRÓL VAGY BÁRMELY MÁS ADATHORDOZÓ EGYSÉGRŐL.

A BLANCCO MEGOLDÁSAI RENDELKEZNEK A VILÁGON A LEGTÖBB MINŐSÍTÉSSEL A SZOFTVERES ADATTÖRLÉS TERÜLETÉN, MELYNEK KÖVETKEZTÉBEN A NEMZETBIZTONSÁGI SZERVEZETEK, A RENDŐRSÉG, A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓK ÉS A SZÁMÍTÓGÉP ÚJRAHASZNOSÍTÁSÁVAL FOGLALKOZÓ VÁLLALATOK ELSŐ SZÁMÚ VÁLASZTÁSA ÉS A TÖRLÉSRŐL KÉSZÜLT TANÚSÍTVÁNYT MINDEN BIZTONSÁGI AUDIT ELFOGADJA.

MIVEL A TÖRLÉS VÉGEREDMÉNYE TÖKÉLETES, ÍGY AZ ELJÁRÁS LEHETŐVÉ TESZI AZ INFORMATIKAI ESZKÖZ ÚJRAÉRTÉKESÍTÉSÉT, EZZEL JELENTŐSEN CSÖKKENTI AZ AMORTIZÁCIÓS KÖLTSÉGEKET.

CÉGÜNK MEGOLDÁST TUD BIZTOSÍTANI MINDEN CÉGMÉRETRE, TECHNOLÓGIÁRA ÉS MEGFELEL MINDEN MINŐSÍTÉSI KÖVETELMÉNYNEK.

 

 MINŐSÍTETT ADATTÖRLÉS RÉSZLETES DOKUMENTÁCIÓ

  Cég neve:*

  Cégvezető neve:*

  Telephely:*

  Telefonszám:*

  Email cím:*

  Üzenet:*